PANI SKORPION

Moja ogromnie prywatnego powabu, magnetyzmu. Harda i dziarska siebie. Umie wszelką sprawę zagospodarować aż do nie więcej niż. Adoruje górować w uczestnictwie. Ścisła i zatwardziała w wykonywaniu. W erotycznych podbojach odwiedza nadzwyczaj ponętna. Dysponuje obojętnie jaki szósty zmysł, jaki dopomaga zidentyfikować olśniewającego kolegi w podobny sposób aż do interesu na kształt i aż do małżeństwa. Licuje jej intensywny, płci męskiej, powabny gorsza połowa. Nie akceptuje leszczy. Córa Koryntu Skorpion istnieje rozumna i badawcza, ogół co produkuje – sprawia z furią. Moja zjadliwą intuicję, wie się na kadrach. Podczas gdy tuz stworzy jej przysługę, poda dwojako. Niezwykle selektywna w sumowaniu przyjaciół./Inne

Drugi plan muzyczne: „Someone like You”, Van Morrison

Pik: Oomoo Shiraz, McLaren Vale, Hardys, ślepi. 55 zł

KOLACJA DLA PANI SKORPION

Łosoś z pachnącym olejem żółtobrązowym

4 filety łososia ze łupiną 1 łyżka utłuczonego czarnoskórego pieprzu 2 łyżki mielonej kaw 4 łyżeczki orzeszków pinii 100 ml oleju z orzechów makaroniarskich 40 ml oliw z oliwek 4 łyżeczki octu kojącego chlorek sodu i nowo zmielony chędoż

Szykować oblej: na spiekoty uprażyć utłuczony bzykaj z kawowcem. Zbić na kwaśne jabłko zlekceważże, spiekotę pozostawić na 20 minuty na niezwykle marnym ogniu; wysoka temperatura oleju nie powinna wyprzedzić 50o C.

Orzeszki pinii zrumienić w piecu i pozostawić w przed, żeby nie ostygły. Olejże przecedzić za pomocą bibułę, przyczynić orzeszki pinii i umieścić aż do gorącego pieca.

Nagrzać ruszt w piecu. Filety z łososia zepsuć oliwą, oprószyć solą i pieprzem. Zestawić na załapcie tuż pod spodem rusztem i wypiekać, aż się zrumienią.

Filety zestawić na miskach, iks polać czułym olejem tudzież łyżeczką octu kojącego i niedługo oferowa .

Aż do ryby wolno posługiwać kalafiorowe purée.

Podręczniki czerpią z lektury Agnieszki Perepeczko „Śniadanie w posłaniu i inne rozkosze… kucharskie”, oddanej za pomocą Publikacja NOWY ŚWIAT »Wydawaj

Copyright 1996-2009 Onet.pl SA

Dodaj komentarz