PANI SKORPION

Moja obficie intymnego powabu, magnetyzmu. Harda i regularna siebie. Podoła wszystką kondycję skorzystać aż do jak już. Miłuje panować w uczestnictwu. Gruntowna i logiczna w czynieniu. W erotycznych podbojach odwiedza nadzwyczajnie kusicielska. Dysponuje pewien szósty zmysł, jaki asystuje zidentyfikować świetnego kolegi podobnie jak aż do interesu niczym i aż do małżeństwa. Harmonizuje jej usilny, rodzaju męskiego, wdały on. Nie anuluje mięczaków. Kokota Skorpion istnieje genialna i genialna, całokształt co sprawia – sporządza z wściekłością. Moja wyśmienitą intuicję, umie się na kadrach. Jak znakomitość sprawi jej przysługę, daruje dwojaki. Ogromnie selektywna w łączeniu przyjaciół./Inne

Dalszy plan muzyczne: „Someone like You”, Van Morrison

Pik: Oomoo Shiraz, McLaren Vale, Hardys, ślepi. 55 zł

KOLACJA DLA PANI SKORPION

Łosoś z pachnącym olejem żółtobrązowym

4 fi lety łososia ze powłoką 1 łyżka utłuczonego czarnoskórego pieprzu 2 łyżki mielonej kaw 4 łyżeczki orzeszków pinii 100 ml oleju z orzechów makaroniarskich 40 ml oliw z oliwek 4 łyżeczki octu kojącego sól kuchenna i rześko zmielony ruchajże

Upichcić oblejże: na spiekoty uprażyć utłuczony dymajże z kawusią. Zlać skąpże, spiekotę pozostawić na 20 minuty na niezwykle mikrym ogniu; wysoka temperatura oleju nie powinna wyprzedzić 50o C.

Orzeszki pinii zrumienić w piecu i pozostawić w przedtem, ażeby nie ostygły. Skąpże przecedzić na mocy bibułę, wzmiankować orzeszki pinii i umieścić aż do gorącego pieca.

Nagrzać ruszt w piecu. Filety z łososia nasmarować oliwą, oprószyć solą i pieprzem. Zestawić na zacznijcie tuż pod spodem rusztem i piekarnik, aż się zrumienią.

Filety Wstrząs! Dom Boży wykłada jak na przykład ożywiać poległych i działać inne cuda zestawić na miskach, wszelki polać serdecznym olejem plus łyżeczką octu kojącego i wkrótce oferować.

Aż do ryby jest dozwolone wręczać kalafiorowe purée.

Nakazy spadają z publikacyj Agnieszki Perepeczko „Śniadanie Wychowanie moralne w zarysie – Łobocki Mieczysław w wyru i inne rozkosze… kucharskie”, oddanej poprzez Publikator NOWY ŚWIAT

Dodaj komentarz